Categories

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (incl. moms)
I alt (incl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling

Menu

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på alle bestillinger.

Om Print-Tech

Print-Tech
Tri-link ApS
Ole Rømers Vej 4
6000 Kolding
Åbningstider i butikken
Mandag - Torsdag kl. 08.00 - 16.00
Fredag kl. 08.00 - 15.30
Lør, Søn & Helligdag Lukket
Tlf: 7552 1929
Fax: 7552 1926
CVR-nr: 34 46 37 86
Email: print-tech@print-tech.dk
Olivetti

Olivetti printerpatroner i høj kvalitet find her

Når du mangler Olivetti printerpatroner, kan vi hjælpe! Vi har billige priser og et stort udvalg.

  • Klik på din printer og se udvalget
  • Vælg din Olivetti printerpatroner og gå til køb

Vi sender alle Olivetti printerpatroner samme dag, som vi modtager orden. Køb din Olivetti printerpatron her og spar mange penge. Vi har Danmarks største udvalg af Olivetti printerpatroner til printere.

Når du køber Olivetti printerpatroner her, er du sikret den højeste kvalitet på markedet. Vi har Danmarks billigst priser på den højeste kvalitet. Spar helt op til 80 % hver gang du køber dine Olivetti printerpatroner til din printer her. Du sparer mange penge hver gang, du printer. Olivetti patroner kan printe flere hundrede print, men er ikke dyrere end en anden lasertoner. Derfor er du altid sikret den laveste pris pr. print, når du køber dine Olivetti printerpatroner her.

Sikker nethandel Olivetti printerpatroner – E-mærket netbutik

Print-Tech er godkendt af E-handelsfonden, det kan du se på vores E-mærke. Klik på E-logoet og se vores certifikat, og hvad det indebærer. Som E-mærket netbutik lever vi altid op til dansk lovgivning og etiske retningslinjer for sikker nethandel. Det betyder, at vi altid behandler dine konkakt- og betalingsoplysninger helt fortroligt, og aldrig videregiver information til andre parter. Altid sikker nethandel ved køb af Olivetti printerpatroner her.
Køb din Olivetti printerpatroner her, så er du sikker på, at alt foregår efter dansk lovgivning. Vi har altid den højeste sikkerhed ved køb af Olivetti printerpatroner og andre produkter.
Olivetti printerpatroner hos Print-Tech er af højeste kvalitet. Vi giver to års garanti på alle Olivetti printerpatron og 30 dages returret, hver gang du køber Olivetti printerpatroner her. Det sikrer dig, at du altid får den højeste kvalitet, og at din Olivetti printerpatron med garanti virker.

Køb Olivetti printerpatroner til erhverv her

Når du leder efter Olivetti printerpatroner til erhverv, er vi også den rette netshop. Vi leverer alle Olivetti printerpatroner allerede dagen efter, at vi modtager bestilling og har priser uden moms på alle Olivetti printerpatron.

Mere