Categories

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (ekskl. moms)
I alt (ekskl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling

Menu

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på alle bestillinger. Nyhedsbrevet sendes ud 4-6 gange om året. Din e-mail adresse bliver hos os.

Oki

Oki lasertoner til mange tusind print – uden moms

Se udvalget af Oki lasertoner til erhverv. Vi har Oki lasertonere til alle erhvervsprintere. Bestil nu og få dem leveret allerede i morgen. Vi sender tonere ud hver dag.

  • Vælg printer på listen nedenfor
  • Køb din Oki lasertoner

Oki lasertoner er et typisk valg til erhverv. Printerne giver et skarpt resultat og Oki lasertoner har mange print til prisen og giver altid et godt resultat. Oki lasertonere er specielt velegnet til erhverv. Der er sjældent problemer med originale Oki lasertoner og med flere tusind print per Oki lasertoner, skal den sjældent skiftes. Køb Oki lasertoner her, når erhvervsprinteren mangler toner.

Garanti på Oki lasertoner – hurtig levering

Hos Print-Tech ved vi, at kvaliteten er i top. Vi har over 30 års erfaring, og samarbejder med de førende producenter på markedet. Køb Oki lasertoner her når kvaliteten skal være høj. Derfor har vi også to års garanti på alle vores produkter.

Kompatibel Oki lasertoner til erhverv

Se det store kompatible udvalg af tonere til erhvervsprinter. Oki lasertoner i kompatibel udgave er langt billigere til prisen. Spar flere tusind kroner på hver Oki lasertoner, ved valg af kompatibel toner. Det kan kun betale sig at købe kompatible produkter. Kompatible Oki lasertonere giver flere fordele:

  • Høj kvalitet
  • Mange flere print per Oki lasertoner
  • Store prisbesparelser
  • Hurtig leveringstid

Vi har alle kompatible Oki lasertonere på lager og sender dem allerede samme dag, vi modtager ordren. Vi har to års garanti på alle problemer, så skulle der opstå problemer, finder vi en løsning med det samme eller sender en ny toner. Kompatible Oki lasertoner indeholder mange flere print samtidig med at de koster meget mindre. Det kan kun betale sig at købe Oki lasertoner hos Print-Tech.

Afhent kompatible Oki lasertoner i Kolding

Vi har en butik ved vores store lager i Kolding, så alle erhvervskunder kan afhente Oki lasertoner med det samme. Se vores tidlige åbningstider, hvor erhvervskunder kan være sikker på at have Oki lasertoner før kontoret åbner.

Mere