Categories

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (ekskl. moms)
I alt (ekskl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling

Menu

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på alle bestillinger. Nyhedsbrevet sendes ud 4-6 gange om året. Din e-mail adresse bliver hos os.

Er din printer løbet tør for blæk?

Vi er stolt over at have et stort udvalg af Canon lasertoner, designet til netop din printer. Vores lager omfatter original, genfremstillet, og kompatible Canon toner. Ved at klikke dig ind under menuen i venstre side, finde du vores store udvalg af lasertoner. Vores personale er fuldt fortrolige med Canon modeller og kan tilbyde dig al den hjælp du kan få brug for i dit valg af Canon lasertroner til din printer.

Køb miljøvenlige lasertoner

Som et billigere alternativ til Canon originale patroner, tilbyder vi kompatible lasertoner til brug i mange printere. Vi har nemlig udviklet en ny måde at genbruge dine gamle lasertoner på. Dette kvalitetskoncept har vi kaldt for ExCom. Du kan returnere dine gamle lasertonerere til os, og modtage nye lasertoner efter et par dage. Ved brug af denne nye genanvendelse skåner du også miljøet.

Vi forhandler dog også du originale lasertoner. Så hvis din printer er løbet tør, kan du finde et stort udvalg af lasertoner til din canon printer hos os og stadig spare penge, ved at købe de originale. Da vi hele tiden stræber efter at være de billigste forhandlere på markedet. Hvis du ikke kan finde det produkt du leder efter, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os.

Lasertoner til netop din printer

Vi fører det komplette sortiment af Canon lasertoner, så du ikke behøver at shoppe andetsteds af din Canon printer. Kvaliteten hænger sammen med hver enkelt Canon tonerpatron og er blevet kontrolleret, inden vi leverer dem til dig. På den måde er du sikret, at den produkter du køber hos os, kan arbejde sammen med din laserprinter.