Categories

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (ekskl. moms)
I alt (ekskl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling

Menu

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på alle bestillinger. Nyhedsbrevet sendes ud 4-6 gange om året. Din e-mail adresse bliver hos os.

Mangler du lasertoner til din printer?

Hvis din HP printer er løbet tør for blæk, kan vi tilbyde dig HP lasertoner billigt og samtidig kan du skåne miljøet. Vi har et bredt og varieret udvalg af alt til din printer og kan blandt andet tilbyde dig hp lasertoner i en meget god kvalitet. Hos Print-Tech har vi stor viden inden for lasertoner. Vi ønsker at give dig den bedste personlige service og give dig en grundig vejledning på vores webshop, så du igen kan bruge din printer.

Køb online - spar penge

Hos Print-Tech stræber vi ikke kun efter at være de billigste på markedet, men også at være miljøvenlige. Vi har udviklet ny måde at kunne genbruge de tomme lasertoner på, så vi skåner miljøet. På den måde kan du spare mange penge, ved at købe de uoriginale printerpatroner hos os. Vi sælger både til private og erhvervskunder. Så hvis du vil undgå at give for mange penge for farve til din printer i de almindelige butikker, kan du spare mange penge, ved at benytte dig af vores billige hp toner, der egner sig til næsten alle laserprintere. Vi garantere prints i høj kvalitet til, hvor de vil kunne spare mange hundrede kroner om måneden og samtidig skåne miljøet. Hvis du ikke ønsker, at benytte dig af de uoriginale lasertoner, kan du også købe de originale hos Print-Tech.

Køb alt til din printer her

Vi ønsker at give dig den bedste service. Derfor står vores medarbejdere altid klar til at besvare dine spørgsmål. Er du løbet tør for hp lasertoner, sender vi altid ud fra dag til dag og du kan derfor risikere allerede at have varen næste dag. Hvis du skulle have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne personale.