Categories

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (incl. moms)
I alt (incl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling

Menu

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på alle bestillinger.

Om Print-Tech

Print-Tech
Tri-link ApS
Ole Rømers Vej 4
6000 Kolding
Åbningstider i butikken
Mandag - Torsdag kl. 08.00 - 16.00
Fredag kl. 08.00 - 15.30
Lør, Søn & Helligdag Lukket
Tlf: 7552 1929
Fax: 7552 1926
CVR-nr: 34 46 37 86
Email: print-tech@print-tech.dk

Om vores produkter

Om vores kompatible printerpatroner:
Alle vores kompatible printerpatroner er fabriksnye produkter, fremstillet efter ISO 9001 certificering af mangeårige samarbejdspartnere i Kina, hvor over 80 % af produktionen af kompatible produkter bliver lavet. Reklamationsraten er under 0,2 % og vi udvikler løbende på produkterne for at sikre, at vi holder det høje niveau fremover.

Om vores Rainbow miljø printerpatroner:
I samarbejde med en tysk producent fremstiller vi selv vores Rainbow miljø patroner. Alle patroner er indsamlet i Danmark, testet elektronisk, skilt ad og damprenset, påfyldt blæk, hvorefter de er samlet og testet i printer inden pakningen. Vores reklamationsrate er 1 – 2 % afhængigt af produkt, og vi høster løbende erfaringer, som forbedrer kvaliteten yderligere. Alle Rainbow miljø patroner er med indbygget printhoved, hvilket gør dem vanskelige at genanvende, og vi anser os for at være blandt de førende på dette område.

Om vores kompatible og miljø tonere:
Vores kompatible og miljø tonere er fremstillet hos europæiske og kinesiske leverandører efter ISO 9001 certificering. Reklamationsraten er 1 – 3 %, afhængig af produkt, og på mange nye produkter er raten under 0,5 %.

Om vores originale printerpatroner og tonere:
Alle vores originale produkter er fremstillet af printerproducenten til brug på det europæiske marked. Takket være et stort netværk og et stort lager kan vi ofte levere originale produkter, som andre leverandører har problemer med skaffe.