Categories

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (incl. moms)
I alt (incl. moms)
Fortsæt indkøb Til betaling

Menu

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på alle bestillinger.

Om Print-Tech

Print-Tech
Tri-link ApS
Ole Rømers Vej 4
6000 Kolding
Åbningstider i butikken
Mandag - Torsdag kl. 08.00 - 16.00
Fredag kl. 08.00 - 15.30
Lør, Søn & Helligdag Lukket
Tlf: 7552 1929
Fax: 7552 1926
CVR-nr: 34 46 37 86
Email: print-tech@print-tech.dk

Vi har billige printerpatroner og lasertoner i høj kvalitet

Vi har billige kompatible printerpatroner:

Vores kompatible printerpatroner er udviklet gennem mange års erfaring, og sikrer dig skarpe print, hver gang du printer. Vi har over 30 års erfaring med salg af kompatible printerpatroner, og med vores 30 dages returret og 2 års garanti, lever vi altid op til vores både vores egne og vores kunders høje forventninger. Det er vigtigt for os, for vi vil gerne have de billigste priser, og den højeste kvalitet.
Vores kompatible printerpatroner er altid fabriksnye produkter, fremstillet af vores samarbejdspartner gennem mange år i Kina efter ISO 9001 certificering. 80 % vores produkter fremstilles i Kina, mens de resterende 20 % fremstilles .... 
Vi har en reklamationsret på under 0,2 %, men vi udvikler altid løbende vores produkter for at sikre, at vi ikke blot holder det høje niveau, men samtidig forbedrer alle vores kompatible printerpatroner. 

Se vores store udvalg af Rainbow miljø printerpatroner:

Vi vil gerne skåne miljøet og gøre en indsats for at tænke miljørigtigt. Samtidig vil vi gerne leverer de billigste priser og højeste kvalitet til alle vores kunder. Det går heldigvis hånd i hånd, når det kommer til prinerpatroner. Vi har derfor i samarbejde med vores tyske producent fremstillet vores egne Rainbow miljø printerpatroner. 
Her indsamler vi danske printerpatroner, tester dem elektronisk, skiller dem ad, hvorefter de bliver damprenset og genopfyldt med nu printerblæk, før de samles og gentestes i en printer og til sidst pakkes ind. 
På disse miljørigtige printerpatroner har vi en reklamationsret på kun 1-2 % afhændgigt af, hvilken printerpatron det drejer sig om. Vi er hele tiden opmærksomme på at udvikle denne teknologi, så vi kan blive endnu mere miljørigtige og levere en endnu højere kvalitet til de billigste priser. 
Alle vores Rainbow printerpatroner er med indbygget printhoved. Det gør dem vanskelige at genanvende, men vi er blandt de førende forhandlere på dette område. 

Kompatible lasertoner og miljø tonere:

De fleste af vores erhvervskunder benytter lasertoner i deres printere. Til dem vil vi gerne levere høj kvalitet men samtidig være både miljørigtige og billige. Det er vi rigtigt dygtige til, og med vores kompatible lasertonere, der bliver fremstillet af europæiske og kinesiske leverandører efter ISO 9001 certificering, har vi en reklamationsret på 1 - 3 % - og på mange af vores nye kompatible lasertonere er vi helt nede på 0,5 %. Det skyldes, at vi altid forsøger at forbedre os, og aldrig er tilfredse med resultatet før, det er absolut perfekt. Af den grund har vi også en høj service, og står meget gerne til rådighed ved eventuelle spørgsmål. 

Køb originale printerpatroner og originale tonere:

Vi forhandler originale produkter til alle printere og faxmaksiner. Alle vores originale printerpatroner og tonere er fremstillet af prducenten bag printeren. Her vil man altid opleve høj kvalitet, og takket være vores store danske lager netværk, kan vi ofte levere originale printerpatroner og lasertonere, som andre leverandører har svært ved at skaffe.